Wednesday, 13 November 2013

MINYAK DAN TOKSIN KELUAR MENCURAH CURAH

GOLDEN SLIMMING DETOX PATCH ORIGINAL -buang lemak

HARGA PROMOSI 2013!!!


(Kandungan Herba : 90% SLIMMING + 10% DETOX)

GOLD Detox Foot Patch. 100% Original

Gold Slimming Foot Patch ini adalah dihasilkan berdasarkan pada produk Detox Foot Patch, tetapi ditambah dengan kandungan tambahan yang memberikan kesan tambahan iaitu slimming function. Dengan patch ini, pengguna bukan sahaja akan dapat membuang toksin di dalam badan, tetapi dapat menjadikan badan pemakai lebih anggun dengan adanya fungsi pelangsingan. Ini bermakna toksin dan lemak berlebihan akan dikeluarkan melalui penggunaan Gold Slimming Foot Patch ini.



TESTIMONIAL PENGGUNA GOLD SLIMMING PATCH KAMI :

Testimonial 1
I dah guna gold slimming patch 1 pack..ada kesan la..
badan dah rasa ringan..pastu epal ada tampal kat pinggul..maklumlah badan epal ni cam pir..(bukan cam epal)  hari2 epal tampal kat pinggul..mlm tmpal kat tpk kaki..hurm..mmg lost 3 inci kat pinggul..ok aper..


Testimonial 2
mimi dh turun lagi 0.5kg..total 2 kg dh hilang...
nk tanye..tmpal kt perut blh x?
byk lemak...

Testimonial 3 
mmg ada kesan, bdn ringan dan masalah sembelit saya tanggung sejak lama, kalu x mkn ubat x buang air besar lah saya, sejak pakai, ari ke5, masalah tu ketara berkurangnya, sygnya beli aritu 60pcs share bertiga dg kwn pejabat, skrg nmpk ada kesan positif, dah sume bersungut kenapalah order sikit sangat

Testimonial 4
Mula2 tak nak caya..igt timang rosak... dah try penimbang berbeza...mmg turun betul berat saya walau baru pakai 2 hari pgs tu....selasa mlm tepek 1 kt perut..before tido timbang 63.8kg... bgn pagi jadi 63.4kg.. pastu siang tu saya tepek lagi kt perut n paha kiri kanan.. mlm tepek kt tapak kaki...pagi khamis dh 62.1kg..ermm...mcm tak caya laks..hehe..sbbnya sy still makan nasi mcm biasa 2x sehari..selalu igt testimoni org betui ka? dah jadi kt diri sendiri rupanya....hehe...it nak order lagi yg pgs tu ada lagi stok tak?

Testimonial 5
Insya'Allah... Ader lagi order lepas nih..
Alhamdulillah.. Kesan bagus untuk customer-customer setakat nie..
Selain senang bangun pagi, lenguh-lenguh badan ngan kaki hilang..
So far.. Memang senang buang air besar...
Insya'Allah... Ader kesan len coming tuh..
Kene pakai berterusan kan??


Dapatkan GOLD SLIMMING PATCH sekarang dan anda pasti terkejut dengan
jumlah toksin yang keluar dari tubuh anda.

BAHAN-BAHAN UTAMA GOLD SLIMMING PATCH:

1. BLACK HAW – help to digest
2. FOLIUM SENNAE – help healing constipation
3. RHEUM OFFICINALE BAILL – cooling blood, help removing internal moisture,help to digest
4. MANGNOLIA OFFICINALIS – help to digest, help healing constipation
5. SODIUM SULFATE, ANHYDROUS – help healing constipation
6. COPTIS CHINENSIS – help to digest, help healing constipation and detoxing

FUNGSI UTAMA :
1,Detoksifikasiuntukkecantikan,,meningkatkanmetabolisme,meningkatkanfungsikekebalantubuh.

2. Mengurangkan keletihan, menyembuhkan sembelit, bau mulut,dan fenomena distensi perut.

3. Menghilangkan kotoran dalaman badan, 
membersihkan darah, meningkatkan pigmentasi, menghilangkan jerawat,bau badan, bau kaki;
4. Mengurangkan tekanan pada sendi

5, sel diaktifkan untuk menyalinkan kulit yang sihat, anti-penuaan;

6, Menyeimbangkan , tekanan darah, gula darah dan secara berperingkat untuk kembali normal.

Brand : Jungong Korea.


HARGA BORONG YANG KAMI TAWARKAN SEMPENA PROMOSI 2013



belian 100 - 200 keping = RM 0.70 sekeping RM 0.65 sekeping

belian 300 - 500 keping = RM 0.65 sekeping 
RM 0.60 sekeping

belian 600 – 1,000 keping = RM 0.60 sekeping RM 0.55 sekeping

belian 1500 keping ke atas = RM 0.55 sekeping RM 0.50 sekeping

*belian kurang dari 50 keping = RM 0.80 sekeping



*harga belum termasuk kos penghantaran.

Harga biasa di Pasaran = RM1.50/keping



ATAU BARU INGIN MENCUBA PRODUK INI?
DAPATKAN PEK PERCUBAAN (20 KEPING) = RM25 + POSLAJU RM7
= RM 32 SAHAJA.
(untuk Sabah Sarawak, poslaju = RM16)

kebenaran dan keaslian produk kami : click untuk besarkan


GAMBAR STOK KAMI :




GOLD SLIMMING PATCH ini dibuktikan keberkesanannya oleh ujian yg dijalankan dihospital Tianjin :

1. Bahan ujian yang digunakan = Gold Slimming Patch

2. 30 orang digunakan utk ujian ini.
3. Tempoh ujikaji = 50 hari
4. Skala keberkesanan

a) Cured = ukur lilit perut berkurangan lebih 4 cm selepas 50 hari
b) Improved = ukur lilit perut berkurangan dari 2.9cm ke 39cm selepas 50 hari
c) Effect = ukur lilit perut berkurangan sedikit selepas 50 hari
d) No Effect = Tiada perubahan selepas 50 hari


ANALISIS KEPUTUSAN

1. Dari jumlah 30 orang yg diuji menggunakan SLIMMING PAD:

Cured = 3 orang
Improved = 16 orang
Effect = 8 orang
No Effect = 3 orang

Kesimpulannya hanya 3 orang dari 30 org yg tidak mengalami apa2 perubahan selepas pemakaian. 3 orang mewakili 10%. Oleh sebab itu Kadar keberkesanan produk ini adalah 90%.




HARGA PAKEJ GOLDEN SLIMMING BERKOTAK : (1 kotak = 10 keping)








HARGA PAKEJ GOLDEN SLIMMING BERKOTAK : (1 kotak = 10 keping)
10 kotak = RM 8.00 sekotak
40 kotak = RM 7.50 sekotak
60 kotak = RM 7.00 sekotak

*NOTA : anda akan dibekalkan dengan gold slimming patch beserta kotak (1 kotak = 10 keping)

HARGA PASARAN = RM 20 sekotak


PENGHANTARAN BARANG :

SKYNET/ POSLAJU -Hanya 1-2 hari, barang anda tempah boleh sampai ke destinasi.




Penghantaran dijalankan setiap hari kecuali cuti umum.

Lokasi utama kami : Ipoh, Perak.

Cawangan kami : Banting, Selangor & Putrajaya (Presint 17)

: Kertih, Terengganu.
Sesiapa yang nak datang ambil barang, boleh datang terus ke 4 lokasi kami ini.

PEMBAYARAN : 

Bayaran boleh di buat ke akaun KAMI di CIMB Bank atau Maybank.

Sila SMS ke  talian 019-4279435 utk mendapatkan no akaun kami.

Contact Detail:

Contact Person : Encik Lokman
email : encik_lokman@yahoo.com
HP : 019-4279435 (Encik Lokman)
untuk SMS : type "LELONG GOLD" dan disertakan dengan pertanyaan anda.
boleh hubungi kami melalui email atau SMS.
anda akan dilayan sebaik nya


JOM DAPATKAN SECRET SPA FACIAL, untuk wajah licin dan muda. KLIK SINI : Secret Spa Facial

Tuesday, 29 October 2013

KEGILAAN REMAJA WANITA MINUMAN JUS ACAI BERRY





Serbuk Pati Acai Berry

Buah Acai adalah buah nombor 1 dalam kategori 'Superfruit'. Hal ini terbukti apabila kajian menunjukkan ia kaya dengan lemak, protein, kalsium, asid amino, vitamin dan anthocyanin. Fleksibiliti dari Acai Berry ini membuatkan ia menjadi buah pilihan terkini.


KHASIAT LAIN BUAH ACAI BERRY

Tinggi Tahap Antioksidan –
Antioksidan yang terkandung dalam Acai berry adalah 10 kali ganda dari buah anggur dan dua kali ganda dari Blueberry. Antioksidan membantu mempercepatkan pembahagian sel, mengurangkan kedutan dan memelihara kulit.

Kaya Dengan Lemak Yang Sihat –
Acai berry kaya dengan asid lemak esensial yang dapat membantu untuk mengawal kolesterol LDL yang tidak diperlukan dan menjaga HDL kolesterol yang diperlukan dalam tubuh kita.

Kaya Antioksidan –
Antioksidan amat diperlukan sebagai sebatian untuk menetapkan kolesterol, akhirnya mampu membantu mencegah penyakit jantung.

Sumber Terbaik untuk Asid Amino dan Protein –
Para saintis telah menemui dan mengenal pasti bahawa ada lebih dari 19 jenis asid amino dalam diet Acai berry dan ia mempunyai lebih dari 8gram protein per 100gram produk.
Excellent Sumber Vitamin dan Mineral -
Vitamin dan mineral yang telah dijumpai dalam buah Acai berry termasuk Vitamin A, B1, B2, B3, C, E, kalsium, kalium, magnesium, zink.
Sistem Pencernaan Lebih Sihat –

Buah Acai berry yang kaya dengan serat makanan dapat membantu mengurangkan kolesterol dalam darah dan meningkatkan sistem pencernaan.


KAJIAN TENTANG KELEBIHAN PATI ACAI BERRY

Acai Berry kini dikenali sebagai "MAKANAN SUPER".
Ini bermakna ia dianggap salah satu makanan yang paling berkhasiat di dunia. Ini semua didasarkan pada pelbagai nutrisi yang disediakan. Acai berry memiliki sifat gizi dan secara alami kaya:
1. Lemak Omega (jenis yang baik, tidak seperti lemak yang ditemui dalam makanan segera).
2. Asid amino.
3. Elektrolit.
4. Antioksidan.
5. Protein.
6. Vitamin A, B1 dan E.




PEMAKANANNYA SECARA BERTERUSAN DAPAT MEMBANTU DALAM:

1. Mengurangkan berat badan.
2. Membantu dengan disfungsi seksual.
3. Merawat insomnia.
4. Membantu dalam melawan sel-sel kanser.
5. Membantu mengurangkan komplikasi Diabetes.
Nutrisi yang kuat mampu memberikan manfaat kesihatan yang luar biasa. Itulah sebabnya mengapa Acai Berry sudah begitu menonjol dipaparkan diperingkat antarabangsa dan di antaranya program "Talk Show" seperti The Today Show, Oprah Winfrey show dan banyak lagi .


Baru-baru ini para penyelidik di University of Florida menguji kelebihan Acai Berry dan didapati terdapat element penting darinya yang dapat membantu dalam usaha menghapuskan sel-sel Leukemia yang sedang membiak. Ini bukan untuk mengatakan bahawa Acai Berry dapat menyembuhkan kanser, namun sekurang-kurang kajian menunjukkan amalan memakan Acai Berry secara berterusan membantu memperbaiki tahap kesihatan kita ke arah yang lebih baik!


HARGA PROMOSI 2013 !!! :

1 KOTAK (20 sachet) = RM50.00 sekotak 
3 KOTAK (20 sachet) = RM43.00 sekotak 
5 KOTAK (20 sachet) = RM45.00 sekotak 
untuk order, SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci "Serbuk Acai Berri"


SIJIL HALAL


TESTIMONIAL PENGGUNA ACAI BERRY KELUARAN KAMI

BERAT BADAN BERKURANGAN
"Saya makan dah 2 kotak. 2 biji sehari pagi dan petang. Lepas 3 hari makan, nampak kesannya. Hari ke 4 pagi, semasa buang air besar keluar seperti jeli kehitam-hitaman yang rasanya toksin dalam tubuh. Yang pasti berat badan semakin kurang dan kawan-kawan kata saya kelihatan kurus. Apabila timbang, turun beberapa kilo. Saya rasa lebih sihat, lebih ringan dan senang bergerak. Terima kasih Acai Berry. Saya sedang kumpul duit untuk jadi stokis kepada Acai Berry yang hebat dan dikagumi".

SEMBELIT
"Perubahan yang saya rasa ialah saya mudah membuang air besar. Dulu sekali sehari. Sekarang 2-3 kali sehari. Apa yang bagusnya, saya tidak berasa sakit perut."
- Hj. Damanhuri, Bangi -


ANGIN & SAKIT SARAF
"Ibu saya berumur 61 tahun. Beliau mengidap darah tinggi serta sakit saraf di bahagian tulang belakang sejak 15 tahun yang lalu. Pernafasan juga kurang stabil disamping mengalami masalah angin dalam badan menyebabkan ibu saya tidak boleh berdiri lama. Selain mengambil ubat dari doktor, beliau juga berubat secara tradisional. Namun keadaannya tiada apa-apa perubahan cuma tekanan darahnya agak stabil dengan pengambilan ubat doktor. Sejak mengamalkan Acai Berry awal Jun 2011, perubahan kesihatannya agak ketara. Nafasnya semakin baik dan sakit saraf belakangnya semakin berkurangan. Kini beliau sudah menghabiskan tujuh botol dengan setiap dua hari pengambilan. Beliau kini boleh berdiri lama serta angin berkurangan dalam badan. Alhamdulillah!"
- Ust. Fakhri Affandi, Kuala Kedah -

KANSER
"Seorang pesakit kanser kelenjar di bahagian rahang di Jitra telah mengambil 2 kotak Acai Berry dan ulang lagi 2 kotak. Beliau mengatakan lidahnya dah berfungsi seperti biasa di mana beliau dah boleh makan dan merasai makanan semula. Alhamdulillah! saya merasa syukur dapat membantu insan spt ini"
- Ust Zahir, Stokis Pulau Pinang -


KOLESTROL TINGGI DALAM DARAH
"Saya mempunyai masalah kolestrol tinggi dalam darah. Ini menyebabkan saya mengalami masalah penafasan sebelum tidur dan ketika bangun. Saya memang sukar untuk tidur. Sejak mengamalkan Acai Berry, masalah saya tiada lagi. Alhamdulillah!"
-Makcik Siti, Muar, Johor -

MUDAH MENGANTUK & MASALAH KAKI BERDENYUT
Saya berumur 53 tahun. Kebetulan saya menerima bekalan pertama saya (10 kotak) pada 1 Ramadan lalu (2011). Saya terus mengamalkan 2 botol sehari seperti yang disyorkan. Kesan yang ketara pada hari pertama hingga kini, saya tidak mengantuk untuk bersolat tarawih berbanding dengan tahun-tahun sebelumnya. Malah pagi-pagi waktu kerja pun saya sudah tidak lagi mengantuk dan menguap. Denyut-denyut kaki saya semasa berpijak selepas tidur dan duduk lama dah tidak ada lagi.
- En. Hussein Bin Ridwan -

PENAT KETIKA MENGANDUNG & WAJAH KUSAM
"Alhamdulillah, saya sendiri telah mula mengamalkan Acai Berry dan sudah masuk kotak yg ke-2. Jadi, setakat ini berlaku 2 perubahan ketara pada diri saya iaitu sentiasa rasa bertenaga walaupun tengah mengandung (6 bulan) dan suami mula puji muka saya nampak lebih segar mungkin kerana mendapat kualiti tidur yg baik."
- Pn. Syakirah, Stokis Parlimen Selayang -


BERTENAGA
"Saya sudah masuk amalan kotak yang kedua. Saya mula rasa bertenaga. Pembuangan air besar semakin lawas. Tiada lagi sembelit. Tak perlu termenung lama lagi dalam tandas"
- Anas Rahman, Maju Junction -

TERUS AMALKAN
"Saya baru habis sekotak dan akan meneruskannya dengan kotak kedua. Setakat ini masih belum ada perubahan ketara tapi saya yakin tentang khasiat Acai Berry ini. Ia sudah maklum sebagai makanan kesihatan yang disarankan. Lagi pun tidak adil untuk menghukum produk ni, saya dah makan macam-macam selama 60 tahun..takkan 5 hari boleh 'setel' kot. Apa yang pasti, saya akan terus amalkan, insyaAllah berkesan untuk badan saya."
- Hjh. Hamidah, Muar -


MURAH
"Saya dah lama diperkenalkan kawan-kawan dengan produk berasaskan Acai Berry ni. Memang menakjubkan dari segi khasiatnya untuk kesihatan. Tak dinafikan. Lebih-lebih lagi orang tua macam saya ni (64 tahun). Cuma harganya beratus jugak. Jadi bila tengok iklan Acai Berry ni. Saya tertarik. Memang lama dah nak mencuba. Jadi dengan harga dia RM55.00 sekotak ni..saya mampu la beli
-Hj. Nazir Shah, Kuala Kangsar -

MEMANDU TANPA CERMIN MATA
"Tanpa sedar saya memandu kereta tanpa cermin mata. Kalau sebelum ini saya silau ketika memandu dan WAJIB memakai cermin mata. Alhamdulillah, semuanya selepas mengamalkan 2 kotak Acai Berry. Menakjubkan. Syukur! Penglihatan saya semakin baik."
- En. Kamal al-Marbawi, Taman Pelangi Semenyih -

TINGKATKAN KUALITI SEKS
"Sejak setahun kebelakangan ini, saya tidak lagi mengalami ereksi setiap kali bangun pagi. Setelah disyorkan, saya mencuba 2 kotak. Ketika mencuba kotak pertama, saya berasa badan lebih bertenaga. Tidak mudah letih ketika bekerja. Untuk kotak kedua, saya mula merasakan kelakian saya kembali pulih. 'Dia'bangun sebelum tuannya bangun.
-Halimi, Sepang -


PULIH KECEDERAAN TULANG PINGGANG
"Hari-hari saya sebat (mencuba Acai Berry). Sakit pinggang dan kebas badan semakin berkurangan. Buang air besar pun best.. buang air kecil pun puas!" sambungnya lagi, "Dulu saya cedera kita bermain ragbi untuk universiti (ketika belajar), tulang belakang saya dibahagian pinggang terdapat keretakan kecil. Bagaimanapun keretakkan tersebut membuatkan saya tidak boleh berdiri terlalu lama. Kini, selaku penceramah takaful ING, saya perlu berdiri lama. Namun hanya sekitar 2 jam sahaja saya mampu. Setelah mengamalkan Acai Berry sebanyak 2 kotak, saya sudah boleh berdiri dan memberikan ceramah lebih lama.. saya sendiri tidak perasan sehinggalah saya ditegur oleh pelatih-pelatih takaful saya..Alhamdulillah!"
-Chor Sayong, Bdr. Sri Putra -

PENGLIHATAN LEBIH JELAS
"Mulanya saya mencari produk untuk kesihatan mata. Alhamdulillah terjumpa iklan Acai Berry di Harakah, bermakna jumpa produk dan peluang perniagaan. Setelah mengambili 2 kotak, penglihatan saya bertambah baik. Saya boleh membaca kembali huruf yang kecil di jam tangan pada usia setengah abad, Alhamdulillah. Antara pengalaman yang saya lalui semasa mengambil Acai Berry ini adalah, mata pedih dan berair pada hari 4, 5 dan ke 6 dan beransur kembali kepada biasa. Pada pandangan saya, mata antara pancaindera yang perlu jagaan rapi dan perlu kita kawal penggunaannya dan kerehatannya. InsyaAllah!
-Razali Salleh , Rasah, Negeri Sembilan -


SAKIT SENDI KAKI BERTAMBAH PULIH

"Saya cuma nak beri feedback tentang Acai Berry. Memang ada positive reaction. Sebelum ni, masa solat, memang tak boleh duduk antara 2 sujud & duduk tasyahud. Sakit! Memang terpaksa solat duduk atas kerusi. Alhamdulillah, Sekarang dah boleh duduk, walaupun lutut masih sakit lagi. Tapi tak teruk sangat. Jalan pun kurang sakit. Itu baru minum 5 botol! Ia membantu dgn supplement lain spt vitamin B12, calcium & glucosamine yg sebelum ni kurang perubahan drastik. Semua dgn izin Allah. Kalau 20 botol, dah boleh risk walk sepert dulu, confirm saya jadi stokis mobile. InsyaALLAH. Terima kasih.
- Pn. Rashidah, Bangsar -


Orang-orang dari Amazon telah menggunakan Acai Berry selama bertahun-tahun kerana mereka tahu tentang kelebihannya itu. Sudah digunakan dalam pelbagai sajian pemakanan seperti sarapan, minuman, makanan lewat petang atau malam. Ini kerana mereka yakin akan keperluan tubuh badan mereka dapat dipenuhi dengan segala kebaikkan yang terdapat dalam Acai Berry. Nutrisi Acai berry terbukti mempunyai manfaat yang amat besar, dan ia harus menjadi pemakanan tambahan dalam menu pemakanan sehari-hari.

 
HARGA PROMOSI 2013 !!! :

1 KOTAK (20 sachet) = RM50.00 sekotak 
3 KOTAK (20 sachet) = RM43.00 sekotak 
5 KOTAK (20 sachet) = RM45.00 sekotak 
untuk order, SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci "Serbuk Acai Berri"


CARA PENGGUNAAN ACAI BERRY
makan 1 biji sehari setiap pagi dan lewat petang. Untuk kesan yang lebih baik makan ketika sebelum sarapan pagi dan makan malam.


TEMPOH BERKESAN
Pengguna disarankan akan mengamalkan sekurang-kurangnya 2 kotak untuk melihat kesan positif dari amalan Acai Berry. Penggunaan seterusnya amatlah digalakkan bagi mengatasi masalah-masalah kesihatan yang lebih serius. Walaupun Acai Berry mempunyai pelbagai khasiat, penggunaannya yang tidak konsisten dan berterusan tidak mampu mengatasi masalah kesihatan anda yang telah bertahun-tahun 'bersarang' dalam tubuh badan anda. Bayangkan adakah logik pemakanan (dari kategori sihat & TIDAK sihat) yang telah anda ambil sejak dari kecil hingga sekarang (sudah pasti melebihi 20 tahun) hendak diatasi hanya dengan pemakanan kesihatan 5 hari? (sekotak).


KAEDAH MENYIMPAN ACAI BERRY
Pastikan produk berada dalam keadaan sekurang-kurangnya suhu bilik. Jangan dedahkan produk secara terus kepada pancaran matahari.